Ylva Liljefors!

I tio år har jag väntat på dessa kläder! YLVA LILJEFORS, Barnbarn till Bruno http://www.ylvaliljefors.net

ylva18.jpg

Säljs på nätet http://www.branten.com/shop/index.php

Rivig rock och romantiska rosetter är grundpelarna i Ylva Liljefors höst- och vinterkollektion. Detta är så hett att jag nästan dör! Hösten och vintern 2007 är enligt Ylva Liljefors både sexig och mjuk på samma gång. Modellerna gick på en catwalk beströdd med rosor och till dunkande rockmusik.

Så här skriver Plaza Kvinna om Ylva Liljefors kollektion. http://www.plazakvinna.com/

Kollektionen andades både franska influenser och svärmisk landsbygd. Romantiska byxdresser i tunn bomull blandades med skinnkjolar, blanka silkesklänningar och häpnadsväckande stringshorts. Material som använts är bland annat läder, silke, sammet, ekologisk bomull och skirt linne.

Enligt Ylva Liljefors själv är kollektionen inspirerad av element från franska cancan-dansare och från den skandinaviska landsbygden.

Säsongens nyckelplagg
Shorts, både i traditionell längd och i stringmodell. Highwaterbyxa med hög midja och smala ben. Linnen med sidenband och plagg med skinnapplikationer och nitar. Plagg i silke och sammet var också stort.

Aktuella färger
Rött! Nästan varje outfit hade ett inslag av rött och modellerna hade dessutom blodröda naglar och läppar. Andra färger som användes flitigt var svart, vitt och ljusblått.

Detaljer
Alla kreationerna kändes väldigt genomarbetade hos Ylva Liljefors. Modellerna hade markerade midjor med sidenband och små applicerade tygrosor syntes här och var. Det fanns också linnen med axelband i satin. Både storrutigt och smårutigt i vitt och ljusgrått syntes på catwalken. Applicerade skinnbitar med fransiga kanter och nitar som påminde om hushållsförkläden var också stort.

Viktigaste accessoarerna
Blodröda läppar och naglar. Hjärtformade väskor eller väskor med vävda blommotiv. Skärp med hjärtformade speglar och lacksandaletter med höga klackar.

Fick nyss veta att Ylva arbetar för Tiger of Sweden numera. Hennes jeans kommer att komma hösten 2008, så håll utkik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.