Fantastiska Helene Billgren

Min största idol och inspiratör Helene Billgren. Såg att hon även gjort tapet. En pepparkakstapet som är kladdvänlig. Och en cigarettapet ”vad gör vi med alla cigaretter nu när det är rökförbud?”. Helene om sina tapeter: ”Jag vill alltid ha saker jag gillar på väggen, därför sätter jag upp sockerbitar, pepparkakor och cigaretter i ett mönster, blandar med några teckningar och får orden snäll, synd om, farligt, onyttigt, gammeldags och förbjudet”. Finns på http://www.yourwallpaper.se. Hon är speciell i sin syn på sin egen konst. Det är så självklart. Hon utgår från ting som korsas med olika adjektiv såsom ledsen, bortglömd, vilsen etc… Här kommer några bilder till. Njut. Tror hon utsetts till Sveriges bäst klädda också. Kan förstå det. Hon är verkligen något extra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: