Vårshopping

Idag har jag hälsat våren med massor av fina saker. Bland annat en rosa volangklänning som söta Drömma Lotta hade sparat åt mig. Fina strumpebandshållare till det från Beyond Retro Top shop. Bilden är urkass, men jag vill ändå visa. Min katt är underbar och snäll och rädisorna ligger så fint på fatet. Det kan bli vår nu, det känns i hela kroppen.

Och så idag onsdag kommer det mer. Ett par skor i princip omöjliga att gå i, men snygga. Liknar ett par som finns från Chanel, men det är Zara. Vad tycker ni? Ska jag behålla dem även om jag riskerar att stuka vristerna i sommar? Det är frågan det. Sedan finns det en bild på en hemstickad armledsvärmare, som saknar sin maka. Om någon sett den tappad någonstan tar vi tacksam emot tips. Kan ju glömt den någonstans tänkte jag…


En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.