Träskodrömmar

Ibland är drömmarna enkla. Inte som på natten. Som om ett par träskor i naturfärgat skinn med platå. Så här!
Finns på http://tessamim.nexcess.net/index.php/clogs/high-heel/kate-nature.html

Och så har jag lagat min tantväska. Det är jag mallig över. Den är så himla snygg. Älskar tantväskor. Och 30-tals klänningar. Tyvärr är klänningen inte färdigsydd ännu. Visar den sedan. Ska bli en förklädesklänning. Den kommer bli underbar. Men varför var alla så små på 3o-talet? Jag får lägga ut typ dubbelt upp för att överhuvudtaget komma i den. Mönstret är från USA. Och så är jag mallig över mina fina benvärmare till min glittriga skor. Det är skönt att få vara mallig. Det är okej tänker jag. Iallafall efter gårdagen vill jag unna mig det. Då står det liksom 1-1 till mig igen. Fast det syns att jag har huvudvärk även om skorna glittrar.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.