Beyond Retro strumpor

Gillar Beyond Retro för att de har så lyxiga vintage klänningar, men jag är sur på att kvaliteten är så kass. Kläderna är ofta trasiga. Förstår inte riktigt detta. Hur tänker man? Men, men de har väldigt snygga strumpor (nya) som kommit in nu i feb såg jag. Vad tycks?

3 kommentarer to “Beyond Retro strumpor”

  1. Vad tråkigt att du upplevt att kvalitén är dålig. Ska försöka förklara hur vi tänker! Vi har ju nästan bara gamla kläder i våra butiker. Undantagen är som du skrev strumpbyxor, tyllkjolar och en del accessoarer, sånt som är svårt att få tag på vintage. I och med att kläderna är så pass gamla så har de blivit olika bra omhändertagna tidigare. Självklart ska kläderna inte vara helt trasiga, men anledningen att vi kanske sätter ut en 50-talsklänning med trasig dragkedja är att klänningen i övrigt är hel och fin och att det därför finns ett värde för någon att köpa den och byta ut dragkedjan! Äldre kläder är svåra att få tag på och ofta har de någon liten skavank, en sprucken söm, en trasig kedja, saker som är lätta att åtgärda. Vi vill ta vara på så mycket vintagekläder som möjligt och ge dem nytt liv och det är därför även de här plaggen finns i våra butiker! Hoppas att du hittar något fint och helt nästa gång du besöker oss! Kram Beyond Retro

    Gilla

  2. Jag håller med om att man absolut ska ta tillvara allt som kan fixas till när det i grunden är bra kvalitet och vintage. Jag tycker kanske ändå att ni skulle rensa ut lite bland era saker (iallafall i Göteborg) och presentera det på ett annat sätt för att få en mer fräsch image (gärna också fler provrum). Annars fullkomligt älskar jag ert koncept. Klänningarna ni har är helt unika och oftast värda att laga flera gånger om och er personal är också oftast någonting extra. Heja er!

    Gilla

  3. Håller med…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: