Snälla djur ät upp mina skavanker

wpid-IMG_20130511_121944.jpg

Jag undrar, är det ett djur som har bosatt sig i min kropp? Fan, vad det är tungt! Om det ändå måste plåga mig så, snälla ät upp mina skavanker. Feber, feber, feber! Ingen mat och massa disk. Jävla djur. Var är min butler?!? Var är GLAMOUREN i mitt liv? Alltid någonannanstans. Troligen är jag inte värd bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: