Livet är fullt av bilder som trillar runt i mappar

image (18)

Varje människa ett hus

image (12)

Genidesigner

image (14)

Min röda sten som jag (tror jag) måste ha för att få ro i själen

image (15)

Mina kattmössor mm som aldrig stickar sig själv

image (29)

image (31)Bilder trillar runt. Du säger att jag är impulsiv och galen. Jag säger att du är ljuvlig och fåordigt svår. Det är sant. Vi borde lära av varandra. Ingen vet hur man lär en gammal hund sitta. Men jag älskar gamla hundar. Även om jag är dålig på att sitta (still). Livet är fullt av bilder som trillar runt i mappar med rubriker man inte minns varför man satte. Ofta är det dessutom samma bilder i många mappar. Någon behöver rensa i en dynamisk hjärna utan verklighetsuppfattning eller realistiska mål.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.