Ljumma vindar

2014-07-09 12.44.31 2014-07-09 11.52.00

Mormor tyckte inte om när det blåste. Hennes eleganta 40-tals frisyr förstördes då. Det kan man ju förstå eftersom det tog ett dygn att göra den. Men jag älskar det. Och så är jag ju inte vidare elegant i håret heller. Att vakna till fladdrande tyllgardiner i pastellfärger och mjuka katter som spinner och doft av kaffe, mandel och vanilj kan vara det som faktiskt är livet i en liten ask. Måste alltså genast sy skira prassliga siden- och tyllgardiner i alla fönster och låta dem fladdra, fladdra, fladdra, fladdra… Det kan vara en livsuppgift. Som jag inte längre har råd att skjuta upp i mitt liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: