De oförskämt rika kan dra åt helvete tills de fattar varför

Tänk dig att leva under existensminimum och vara tvungen att resa för att sitta på gatan i regn och rusk och tigga pengar i ett annat land. Tänk dig skammen och sorgen. Leva utan din familj, tjäna 70 kr/dag, inte kunna språket och dessutom dagligen bli hånad av priviligerade, känslomässigt handikappade svenskar. Någon som på allvar tror att man VÄLJER ett sådant liv om man inte är absolut tvungen?!! Någon som tror att dessa människor mår bra? De individer här som gnäller borde prova på detta livet själva, kanske två veckor till att börja med? Hur kan det vara så svårt att förstå och känna med med andra människor i en hopplöst utsatt situation? Personligen skäms jag över dessa svenskar som t ex tycker att det är orimligt att de som tigger har mobiltelefon. Mobiltelefonen är ju för 17 den enda kontakten man har med sina barn och de man älskar om man kommer till ett främmande land. Fattigdom och ojämlikhet måste bekämpas. Alla förlorar på denna typ av människosyn. Inför basinkomst för alla! Jag skiter i vad det kostar. 

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: