99%-regeln

När jag var ung på 90 talet var det någon som alltid hänvisade till 99-% regeln. Det betyder att 99% av människor runt en är idioter och 1% är människor som således inte är det. Naturligtvis trodde jag inte på det snäll och periodvis ganska god som jag är. Visserligen har jag ofta haft perioder då jag tyckt att människor ser förvånansvärt fula och äckliga ut då jag mått dåligt inuti. Särskilt då folks fötter för hur i helvete kan man ha långa tånaglar?!? Men nu 20 år senare funderar jag på om inte denna regel iallafall hade något innehåll. Jag nämner inga namn, men tyvärr.

2014-12-05 15.58.44

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.