Jag blir uppriktigt svår att ha att göra med

2014-12-07 11.27.40

2014-12-07 12.21.06

2014-12-07 12.25.00

2014-12-07 21.38.54

Min karriär som ”knalle” startade med en katastrof (blev så arg att jag t o m fick pengarna tillbaka – ibland är tydligen ilska effektivt åndå?). Jag blir provocerad av tant o farbror ”dålig-attityd-smak-son-sur-som-fan-son-fattar-noll-av-varför-konst-egentligen-existerar-son”. Jag blir uppriktigt svår att ha att göra med. Tittar bort. Ignorerar människor som vill handla. Går på toa hela tiden. Höjer priserna. Har verkligen inte någon talang. Jag måste sadla om. Hur gör man om man avskyr inskränkta korkade (inte jag då) egenskaper? Webshop med någonslags frågeformulär som behövs för att passera GÅ kanske? Skulle nog bli hemskt fattig, men kanske är det ändå värt det för att slippa IDIOTER.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.