Jag behöver nya skor !

main.original.585x0_instant

Många är arga på invandrare nuförtiden. Jag är arg för att Leif GW skitar ner i min lägenhet. Kanske är det invandrarnas fel? Det verkar väl rimligt? Är han en perserkatt eller en gris? Jag tror att han är en gris. Han är en go kille, men han nyser brunt slem på mina vita väggar. Det är vår och då syns allt snaskigt kladd överallt. Blir man inte tokig av det är man nog deprimerad. Jag är inte det alltså. Jag behöver nya skor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.