Kanske kommer våren igen…?

2015-02-10 23.10.56

Jag är ju halvdansk så jag gick till ”Dansken” på Andra Långgatan efter mina 12 timmars skönhetsömn. Mysigt ställe med overkligt snäll personal som frågar hur man mår för att man ser så förtvivlat ledsen ut. Jag som försöker dölja det bakom ett tjockt lager smink. Det gick ju sådär. Gulligt och fint tycker jag iaf. Denna gången när livet känns fruktansvärt tungt så vet jag iaf att det inte är något som kommer vara farligt eller livshotande, och att det ofta reder ut sig en vacker dag. Dessutom vet jag också att jag inte är ensam, vilket också är en liten tröst i allt elände. Jag försöker boka tid hos en läkare, det är ju inte så lätt tydligen. Det krävs remisser, remisser, remisser. Ibland känns det enklaste att bara bli påkörd på något sätt så man hamnar i rätt fil direkt, men det verkar göra så himla ont dessutom blir man säkert ful efteråt så jag får kämpa med telefonköerna och den fullständiga förvirringen i vården en stund till. Jag borde ha skickat in mina arbetsprover till ett par ställen, men inte förmått det, kanske idag tänker jag varje dag. Kanske idag… Kanske imorgon. Kanske kommer våren igen…? Det brukar den ju göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.