Gjorde om mig till guldlock (9.3)

2015-01-stylist-4_instant   tumblr_nac2o9fA9E1tdxwrco1_500_instant

Varit hos världens finaste frisör idag – Amela – som gjorde om mig till guldlock och lite till. Fått ett nytt jobb som jag visserligen är stressad över, men som ska bli kul. Har en ny idé som jag inte kan avslöja ännu, men jag måste lära mig ”sy” i latex och jag måste damma upp min overlock, ledtrådar finns ovan. Godnatt imorgon är en annan dag. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.