Det problematiska i att beskriva sig själv

Vem är jag? Det kan man verkligen fråga sig/mig. Ska man egentligen förvänta sig att få en rättvisande bild som svar på en sådan oerhört komplex fråga? Jag tror inte det. Jag tänker att vi ofta är dumma nog at förvänta oss av varandra att vi ska vara NÅGOT som med ett par ord går att beskriva, men hur då? Att vara någon kanske i själva verket innebär att man inser att ingen är någon utan andra, dvs kärlek, och att Du själv är absolut sämsta personen för uppgiften att just beskriva dig själv? Jag tänker att ju större en människa är desto svårare är det att måla av hen i en bild. Ju större en människa är desto mer förflyttas fokus ur fokus och kan vid en snabb anblick faktiskt ofta ge ett förvirrat intryck. Själv kan jag inte trots stora ansträngningar sätta fingret på vem jag är? Jo, jag är ensamstående mamma, utbildad varumärkesstrateg, civilekonom med projektledarexamen, konststudier och storasyster men är det egentligen så intressant? Säger det något om mig? Jag vet inte. Det svåra i att beskriva sig själv är att det man vill beskriva alltid ändrar skepnad. Jag vilar mig i detta och accepterar kaosteorin. Det som egentligen mest utmärker mig är de avtryck jag kanske kan göra hos någon. En annan människa som blir glad. Det som är jag är det eventuellt motsägelsefulla i att vara arg, frustrerad, fattig, stark, kreativ och kompetent fast samtidigt vilja ha LÅÅÅÅNGSAMT SEX i suddigt glittrande motljus med dig NU!

Morran_instant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.