Hålla huvudet kallt när det rasar vilt

00580h_592x888_instant   5208aa61f7d3921730c038744f5adebc_instant     Dior4_instant    pink-eyeshadow_instant   sem34_conseil_Dore_instant  silversaga_sjostedt81_instant images_instant

Mycket tid att tänka nedbäddade i dubbelsängarna vi två. Över 39 gr feber. Ömsom frossa med tredubbla täcken ömsom svettiga med fönster på vid gavel. Lite kritiskt, men vi klarar oss med syndigt söt citron, apelsin och jordgubbsdricka med massor med is + Panodil. Smuckus finns inte här, men lådsas så gott det går och glömmer aldrig den gynnaren. Min senaste febriga idé handlar om avledning och neonceriserosa: hår, ögonskugga, mascara till guldiga ögonbryn. Kan ni tänka er, det fanns redan. Något så nödvändigt. Och fint. Måste hålla huvudet kallt när det rasar i min kropp. Hör av dig om du vill ha årets influensa eller om du hellre bara vill ställa en Ramlösa och frukt utanför vår dörr. Ps. Visste du förresten att den bästa medicinen för influensa gör du själv. Mot hosta pressa en stor lök i tunna skivor i en silduk eller liknande tillsätt brunt socker eller ännu bättre EKO-honung. Det ska bli som sirap. Googla orkar inte med receptdelning just nu. Mot panik. Ekologisk pepparmyntaolja (eterisk) i kalla eller varma dukar som du baddar din eller din älskades sjuka kropp med. Sömn. Melatonin. För de tuffa som orkar. Svettas ut skiten. Bädda in dig i varma kläder och svettas. Inget för mig dock. Har fullt upp med att överleva som det är tack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.