Varnar känsliga tittare

2015-06-04 18.30.26_instant

Någon undrar säkert varför jag i hela friden har fått selfie-sjukan nu flera år senare än alla andra drabbats? Och allvarligt jag är väl inte tonåring eller är jag det? Kan inte bestämma mig om det är fruktansvärt patetiskt eller om det är modigt. Kanske väljer att inte tänka djupare på saken och konstaterar att jag skiter i även detta. Jag har sedan jag var 14 haft fobi för att se mig själv på bild. I min värld såg jag ut ungefär som Kommandoran (ni vet hon den där vidrigt snåla fula kärringen som ät upp fattigjonens mat i Emil i Lönnerberga). Ibland har denna fobi resulterat i kraftig ångest, då någon trots mina varningar tagit fram en kamera och lyckats fånga mig på en film någonstans,

Så detta är alltså ett självrenande-(E)KBT-projekt som jag plågar er med, men tänkte att ni kanske är snälla och tålmodiga och har överseeende med mig ett tag? Jag varnar dock för att det kan bli mycket pinsamt, eftersom jag nu måste ta igen allt jag missat i form av självportträtt, dvs att se mig själv i annat än i speglar, som jag för övrigt alltid också ogillat. Vill understryka att målet INTE är att komma fram till Kommadoran är vidrig, utan att INGEN är vidrig, inte heller jag.

Så ni förstår ju…

858354_293891054071716_1498091949_o_instant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.