Skuggdjuret

sursomsatan

NYStanleyKubrick-fotografia-oldskull-18_instant

2015-06-28 11.51.06_instant

NYStanleyKubrick-fotografia-oldskull-12_instant

2015-06-29 21.05.28_instant

Tappat tråden men njuter av värmen (inte solen tack den gör mig röd, svullen, fulare och febrig). Den senaste veckan har jag varit akut sjuk i oklar sjukdom som krävde dropp och starka mediciner i rumpan på sjukhus som nog inte är värt att kalla för sjukhus, mer dårhus. Inte mer om det tack. Sedan har jag nästan bestämt att nu får jag klippa mig och och sluta se ut som en dum blondin. Hatar denna typ av stereotyp dumhet, men kapitulerar av praktiska skäl.

Sist men inte minst, äldre tapeter är det enda jag tänker på förutom Italien och Sicilien och hur det skulle vara att bo där igen för alltid och på riktigt transformeras till Miss Ekberg, nu när ingen finns som kan vara henne där längre. Jag menar jag är ju till och med skåning! Kan kanske även bada lite i Fontana di Trevi om jag blir på väldigt gott humör någon dag (och det händer ju ganska sällan). Det var allt. Imorgon ska vi fortsätta bada helt nakna D.

För övrigt det sjukaste som finns att bada naken med främmande människor i grupp. Fy faaaan, vad jag hatar det, så jag badar helst naken ensam, eller med någon som är van vid att se min päls och kala fläckar. Tack och njut av sommaren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.