Sweet aggression

Sparka sönder det oerhört vackra sandslottet. Eller känna lust att bita en väldigt söt bebis och krama sönder en kattunge som i Möss & Människor. Varje känsla verkar övergå i sin motsats, som en säkerhetsspårr för att motverka galenskapen som uppstår då du blir varse att verkligheten aldrig kan bli lika vacker/ful/stark som det du nu upplever? Eller…? På fackspråk kallas det tydligen ”sweet aggression”. Så var inte orolig om du vill slå sönder något fint, t ex din finaste servis eller rita ett svart streck över den tavla du just målat och som du känner dig lite nöjd med. Eller om du börjar skratta på en begravning.

2015-07-03 14.31.52_instant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.