Sanningen bakom ditt ”framför”

Till dig som googlat upp mitt namn för att ta reda på om det verkligen kan stämma det du hört vill jag säga:

Nej, troligen stämmer det inte mer än till en väldigt liten del. Troligen finns det alltid en mer nyanserad sanning bakom ett elakt rykte; ett elakt uttalande under påverkan eller affekt. Jag har försökt vara modig och stark för att jag tror på människors förmåga till bättring. Jag ber dig därför, prata alltid med de inblandade direkt, eller hindra dig själv för att tro på allt du hör utan reflektion. Ofta har man ju ingen aning. Det kan vara värre det kan vara bättre. Men det elaka är ofta onyanserat och förgiftat- det finns där av en anledning: mänsklig svaghet och missunnsamhet. Att vara modig i livet och i kärlek kan innebära ett högt pris. Det vet alla som levt. Det är min kommentar. Så skärp dig.

2015-07-14 08.09.38_instant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.