Genesis

Tänker på när jag bodde i ditt fina men renoveringsmogna hus byggt på 1700-talet och vi lyssnade på Genesis så de rinnande fönstrena skallrade. Jag var bara 17 år. Hur mullvarden grävde sig in, tvättmaskinen pajade hela tiden, men kakelugnen värmde oss ändå. Du vackra man med jättenäsan, du också, alla dessa jättestoranäsor i mitt liv. Som om det skulle spela någon roll, ni anar inte. Jag älskade Dig fast du älskade mig kanske ännu mer. Jag var ung och hungrig och ville såklart åka till Italien och vara Anita Ekberg och bada i Fontana di Trevi, och gjorde det också bokstavligen. Ni förstår ju hur vackert det var. Minns hur den stackars elaka miss L slog mig hårt ansiktet av svartsjuka över att du alltid kom hem till sist. Hur maffiasnubben utanför vårt hus på Sicilien hängde där i trädet, avrättad, och hur de tagit mina bikinitrosor som trofé. Dock mycket oklart om det hade någon koppling? Vilket liv, någon dag ska jag skriva den där boken. Jag spolade ner allt knark på toaletten, säkert 1 hg, också precis som nu hatar droger!  Drogromantiker hatar jag om möjligt ännu mer! Livet en vacker saga, om man målar det i oblandade ”osketna” färger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: