Jag vet några som hamnar i helvetet

Hur är det ställt i lilla hjärnan? Vad ger dig rätten att tilldela mig nedlåtande kommentarer som om vi inte båda är människor, utan du en högre stående ras helt skild från min?! Det är egentligen synd om dig där på din höga häst. Men det är svårt att vara överseende när man inte mår väl.  Om du inte aktar dig kommer det kanske en dag då du inte klarar att ta dig ner. Ska jag döma dig då eller ska jag vara storsint och hjälpa dig ner? Måste fundera på det. Det borde du också göra. Usch.

”Jag vet några som hamnar i helvetet”

 giphy-24

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.