Läsupplevelser

2015-09-14 21.39.04 2015-09-14 21.56.192015-09-14 21.17.25

Har varit förkyld i många veckor och den enda fördelen med det är att jag hunnit lyssna på nästan alla böcker som legat på mitt nattduksbord det senaste året. Reflektion kanske kommer senare på dessa upplevelser. Bortsett att uppläsarna ofta är erbarmligt obegåvade så kan ju innehållet vara spännande. Lillebror är kanske den gnälligaste katten som finns just nu. Han vill bli serverad mat varje timme i små små portioner av typen oxfilé. Jag glädjs just nu enbart över att julkalendern snart börjar, årets upplevelse är ju just julen. Visserligen är ju jultomten ständigt närvarande i mitt liv, men på julen kan man frossa i allt det tomten står för. Hoppas han kommer i år också… och hoppas vi kan gå på midnattsmässan som vanligt då han alltid har sin finkostym i ull med fluga.

Letar efter dig i mörka skogar varje natt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.