Sandaltiderna snart över

12015143_747021492092001_7089877781428288931_o

Nu är fan sandaltiderna snart över. Ska man sörja över det eller bara köpa ett par varmare skor? Läste idag att fötterna sakta deformeras av högklackade skor. Såklart deformeras allt när man har roligt och är snygg. Det är så typiskt vanliga oturen. Orkar inte bry mig om sådant, tänkte ändå bara leva så länge jag kan ha dessa klackar. I värsta fall får jag väl sitta i rullstol då. Tycker dock att jag blivit dålig på att vara tjusig den senaste tiden, det går ju inte i denna stan som är så himla tråkig. Förlåt, kanske är det nu jag som bör gå och lägga mig istället eller ännu bättre faktiskt flytta till N.Y ett tag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.