När jag känner mig orolig vill jag köpa undulater

0_48709_ba86a331_L_instant 0_a1e17_a8aad8f0_L_instant  ClearwingSculpturesRAINBOW_instant Photo-2015-04-14-08_26-9_instant  2015-10-04 17.33.28_instant

Vackra fåglar låter mycket högt. När jag känner mig orolig vill jag köpa undulater. Eller djur, vilket djur som helst fast inte reptiler de gör sig bäst som handväskor och skor (förlåt). Detta med att vilja fokusera på att köpa djur är väl en instinkt att vilja göra flocken större tänker jag? Det får jag oftast inte om jag är i en relation just då. D var dock mycket positiv till undulater, men jag fegade ur. Det är mycket ovanligt att jag gör det. Måste varit hemskt svag då. Det var synd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.