Hålla huvudet högt

upyourface_instant

Idag berättade en vän till mig att livet är slut efter 40 för alla kvinnor. Jag kunde inte tro henne. Påpekade att livet isåfall är slut även för alla män, men det trodde hon inte. Hon sa också att hon skulle bli gammal och ful nu och jag sa att det nog mest är en känsla och att skönhet ju oftast kommer inifrån, fast botox funkar ju säkert också. Ibland känner man sig onekligen hemskt ensam och ratad, men kanske kanske är det bara att acceptera och genomlida en sådan period för att sedan återfödas till något vackert som en fjäril. Hur attraktiv känner sig fjärilslarven tror ni? Usch, hör att jag låter positiv över mina tillgångar, men man måste. Meningen med livet kan ju faktiskt vara en hudkräm likaväl som någonting annat. Just nu är meningen med livet a-vitamin, mandelsyra, papain. Ingen är illegal! Inte ens vi över 40. Så det så alla män med bitchtits, blåröd ansiktsfärg, högt blodtryck och gubbsjuka.

Håll huvudet högt trots att livet ofta gör för djävla ont.

upyourface_instant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.