Äppelrosor

2015-10-09 18.56.22

Knausgårds <<Min Kamp>> påbörjad äntligen. Började en gång tidigare, men orkade då aldrig igenom alla sex. Någon sa att han – eller var det jag? – skulle skriva <<Min Kramp>> istället och det skulle naturligtvis vara fantastiskt eftersom denna människa är lika ointaglig som Karl-Ove var innan dessa böcker skrevs. Det tyckte inte han tyvärr. Bakade sedan äppelrosor som blev oväntat fantastiska. Den tyska drömforskaren bjöds på fläskpannkaka och febern gick ner lite. Snart är det jul. Det är den bästa tiden för sådana som jag. Då försöker människor vara lite snällare mot varandra. Jultomten är ju dock ett svin det är ju sedan länge känt. Ha överseende med honom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.