Feberdröm

2015-10-04 18.31.27-2_instant

Jag sa att du är ett geni (ibland). Du sa äsch. Du avvisar alltid allt på alla sätt. Bäst så tänker du, som inte vill stå i skuld eller riskera att uppfattas som ”slarvig”. Det kan ju vara farligt? Eller betungande? Det är otroligt svårt att förstå.

Jag hade en feberdröm.

Någon berättar att du är död. Jag gråter och irrar runt, är panikslagen. När jag kommer till kyrkan är ingen där. Har jag tagit fel kyrka eller fel dag, tänker jag genom tårarna. Ingen annan är där. Bara kistan, prästen och jag. Prästen ser medlidande på mig och nickar menande. Jag springer fram till kistan och sliter upp locket. Den är tom! Sedan vaknar jag i kallsvett och skrynkliga lakan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.