Don´t make me smile

dontmakemesmile_instant dontmakemesmile2_instant

Köper lyxkött för järnets skull, gräddsås, grönsaker och vin men orkar bara dricka vinet och ta fram en fransk ost och lite jävla fikonmarmelad. För faktiskt vem bryr sig? Fruktansvärt mediokert jag vet. Lyssnar på Alex och tänker att han lider av samma sjukdom som jag ”svårartad pms” fast han kanske mer har någon slags testosteronutmattning då? Stackars Alex, men han har ju Sigge som är enormt snäll och vuxen. Fan, om man hade en sådan man eller ens vän! Börjat på en ettårig diplomutbildning ska bli samtalspedagog och samtidigt fullkomligt vända ut och in på mig själv och få fläskläpp massor av gånger om jag förstått det hela rätt. Jag säger till när jag börjar bli färdig för er som tänkte utmana mig på något sätt. Jag kommer ju nämligen bli hemskt grym på att avslöja dig och din dolda agenda, fast det är ju självklart inte alls det som är meningen.

På måndag kommer gubbarna – hoppas de är fruktansvärt attraktiva – och ska lägga grå naturstenplattor i mitt badrum. Varför de inte samtidigt vill köpa in ett badkar på lejontassar förstår jag inte, men oklart om jag orkar bråka med dem om det. Just ikväll tror jag fuktkräm och täcke över huvudet fungerar bäst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.