Buying sex should NOT be legal

Det är förbjudet att köpa knark. Det är förbjudet att våldta och mörda andra människor. Vi får däremot skjuta djur under jaktsäsong om vi har jaktlicens och har markägarens tillstånd. Det är dock förbjudet att ha sex med minderåriga, omyndiga och djur oavsett deras ”medgivande” för att dessa inte anses vara förmögna att avgöra sitt eget bästa pga ojämn maktbalans. Rent filosofiskt är det alltså en inskränkning av individens frihet naturligtvis. Samhällets tydliga moraliska signal avspeglad i lagen.

Detta betyder inte att vi lyckas förhindra KRÄK att begå skadliga handlingar. Men samhället ger inte upp den moral och etik lagen vilar på ändå trots att de allra flesta av oss inte skulle välja att handla i strid mot sina och samhällets värderingar. På samma sätt bör rimligen gälla för sexköp anser jag. Vi ska i större utsträckning än idag alltid erbjuda de som vill komma ur sin situation oavsett det handlar om narkotika, prostitution och/eller psykiskt sjukdom. Erbjud dessa människor ett alternativt liv. Kriminella destruktiva handlingar är i slutändan alltid individens ansvar, men samhället ska aldrig uppmuntra dem genom legalisering!

En riktig man rör aldrig en kvinna som inte själv vill. Tar hon betalt så vill hon inte!!! I så fall hade hon inte tagit betalt. Simple as that. Bara usla kräk betalar för att få sexuell tillgång till andra människors kroppar.

Jag har svårt ha att hantera att patriakala representanter står för åsikter som innebär att någon har rätt att köpa en annan människas kropp för att hen kan, men när kvinnor från feministrörelsen skriker ut dessa åsikter känner jag mig riktigt rädd. Inser de inte att de överlistat sig själva då? Jag saknar ord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.