Verkligen – NEJ TACK!

2015-10-21 11.38.29  2015-10-21 14.44.50-1_instant

2015-10-21 14.44.51

Det är iskallt. OCH jag har PMS – Premenstrual scardness som någon man sa. Jag försöker arbeta i cafélandskapet som alla andra stackars förvisade frilansare gör. Det går sådär faktiskt. En vän som anslöt säger plötsligt att man ju kan ha män till ”bara sex” och vänner till allt det andra och jag svarar NEJ TACK! Om jag bara kan ha en man till sexleksak vad ska jag då med honom till??? Och han ser mycket förvånat på mig. Meddelar honom vidare att jag aldrig, aldrig, aldrig någonsin frivilligt skulle ingå ett så skevt avtal med någon oavsett vem som kom i kläm. Jag förstår inte människor som håller sig med KNULLKOMPIS som om det skulle kunna sluta på något annat sätt än att en part blir jävligt sårad?!? Fråga mig jag har levt länge och jag vet tyvärr. Jag uppskattar dock ärlighet om man nu bara är ute efter en ”sexleksak” för motsatsen är ju ännu vidrigare, men att vara över 30 och hålla på med så omogna, meningslösa och riskabla äventyr – VERKLIGEN NEJ TACK!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.