Du lindrar min vargtimme

A05AgC2YOEOBER8aU4EHhVWLoy2KICUomM_MxxoqsLQ_instant

Tittar på tröstande sminkbloggar på Youtube. Vissa är fantastiska. I all sin ytlighet lindrar de min vargtimme. Jag funderar på livet och VET att jag måste byta väg nu. Jag måste snart ta en stig som är mycket mörk och läskig i början. Jag vet vad som krävs men vattnet är kallt och spökena många. Jag tittar ett tag till på hur man sminkar kattögon som Ana Victorino. Så söt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.