Tapetångest


  

Ångestens rätt i samhället. Det blir den tredje (samma som fjärde fast annan färg), den första är för dyr den andra löjlig. Efteråt var jag så mör att jag fick gå in till den Göteborgstrendiga restaurangen Vallgatan 12 och ta ett glas rött. Dom har gott vin där. Det är ungefär det. Nu har jag migrän och torra händer och är fortfarande arg på någon som inte lämnat tillbaka min juvel. Det lät kryptiskt, men det är det inte. Dock inte något att dela här. Om ”någon” hittar den av en händelse så finns jag på eniro, dvs skicka den gärna till mig. Ledtråd, den glittrar och jag har fått den av min dotter i Paris.

files_images_tapet-tapeter-Sandudd-Paintpart-ARKIV-1900-5129-3_scalecropw700h500-overlayb20r20-fcc42

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.