Lycka till det kommer gå åt helvete

8006_9dd82f5fdb9e79ebf847cbe7ced53944_instant files_images_tapet-tapeter-Sandudd-Paintpart-ARKIV-1900-5129-3_scalecropw700h500-overlayb20r20-fcc42_instant

Jag har migrän för 4:e dagen i rad, får ju det ibland. Kanske någon slags straff för något jag inte förstår ännu? Men jag försöker ändå klara av att välja två tapeter till min kommande renovering, som om den överhuvudtaget ska bli av behöver komma till något slags avslut snart. Det får bli fattigmanstapetväggar i mitt hem, dvs ”fondväggar” av dessa två fantastiska tapeter. Att sedan välja målafärgskulör är en uppgift ni inte vill ha. Det finns tusen nyanser av grått och vitt. Tar bara något slumpartat till sist. Det blir nog bra. Om bara den djävulska huvudvärken ville släppa någongång! Det är kanske också hans fel, säkert, men som någon sa: ”Lycka till det kommer gå åt helvete.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.