Jag är hemma men inte någons fru

new_instantScreenshot 2015-12-03 08.09.51_instant

tumblr_ndnn6nxH8r1tjydheo1_500

Jul är bra för då får man vara i sagorna och i glittret nästan hela tiden. Julen kan vara fruktansvärd eller alldeles underbar. Jultomten och det han representerar är oroväckande omoraliskt, men allt det andra är underbart. Behöver inte träna i december eftersom jag alltid städar lika hårt som jag aldrig tränar. Det är tur att julen finns för annars skulle min lägenhet inte bli ren och pimpad någonsin kanske. Idag har jag flyttat om alla möbler och gjort en hörna alldeles full med möbler och saker som jag nog inte behöver längre och kan göra mig av med! Beställt tygprov på faux silk taft och ska sy alldeles egna gardiner som jag tänkt göra i snart fem år. Och jag tapetserar och målar och bakar bullar och kokar tvål. Stolarna jag budade på vann jag inte, är hemskt arg för det.

Kan man nu bli närmare en hemmafru än detta utan att ha någon man? Jag är hemma men inte någons fru. Jag är änka. Jag saknar dig, och jag hatar dig dåliga jultomte. Ser jag dig någonstans gå omkring med din klirrande säck kanske jag kommer skjuta hagel efter dig. Du ska få en alldeles särskild present av mig i år, mycket bättre än i fjol.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.