Förarbete

165494_237919003002255_91539257_n_instant

Nej, nu är det dags att bli snäll igen. Man får lov att vara ledsen, men inte hela tiden så sa någon till mig… Nu ska jag snart gå upp i ottan och börja renovera. Igår sågade jag i tu ett bord i två delar så att det blev två sidobord, och råkade även såga sönder bordet under, så nu måste jag skydsamt köpa träspackel för att ni som är vänner av ordning inte ska förstå hur intuitivt ostruktuerad jag egentligen är i mitt arbete. Kanske skulle detta kunna skada er tänker jag. Bredspacklar väggar, grundfärgsmålar och slipar. Behöver studera mönsterpassning noga innan den dyrbara tapeten kommer upp. Ska också hämta spegeln idag, Rokokospegeln som gör att man äntligen kan se hur man ser ut innan man går ut. Och det betyder att jag måste borra. Åh, så kul det är med allt förarbete som man tyvärr inte verkar få lov att hoppa över någon gång i livet. Kanske kan kalla detta för personlig utveckling. Jag lär mig tålamod och att tänka positivt. Så bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.