Jultom (he) ten

images_instant

Den förklädde mannen som kommer undan år efter år. Jultomten är kanske den lataste och mest välbetalda, överskattade mannen som finns. Jobbar en dag om året. Delar ut klappar till söta barn och vackra kvinnor som han inte köpt för egna pengar och alla skriker av förtjusning så fort han visar sig. Framstår som klimatsmart, god och rättvis med sina renar och tomtenissar. Känner ni igen bilden?

I själva verket är Jultomten ett praktsvin.

Alla andra dagar på året ägnar han sig mest åt att: INTE klippa skägget, bygga på sin ölmage, hänga på Tinder och hantera alla parallella sexuella relationer han inleder för att han VILL HA ALLT, porrsurfa, leva på bidrag, prata om sina krämpor, ha ångest över hur han ska orka jobba, missköta sina renar och nissar som tvingas jobba för en praktikantlön.

Han kör inte släde. Tomten kör Jaguar eller möjligen Defender. Jag har sett honom. Flera gånger.

Ändå ÄLSKAR vi honom.

Intensivt.

Helt sinnesjukt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.