Man måste när de skriker och är föräldralösa

IMG_2061_instant IMG_2063_instantIMG_2060 IMG_2067 IMG_2069

Dockskåpet där alla mina porslinsvänner ska få flytta in är snart klart. Så länge står de lite överallt och det känns otryggt för jag vet aldrig riktigt var alla är. Kanske har fler figurinbarn än jag orkat erkänna för mig själv. Jag försöker inte köpa dem, men man måste när de skriker och är föräldralösa eller bor hos någon elak tant som inte älskar dem. Det är som med kattungar, jag kan inte låta bli det är därför jag alltid har lite för många tycker vissa då… Det tycker INTE jag, vill jag understryka. Hur kan man ha för många katter. Nej, man kan ha för många män. Iallafall för många helt värdelösa män och de är ju de allra flesta har det visat sig. Inte för många katter. Punkt. Den sista vill jag ha, men har inte tyvärr. Finns sannolikt på Röhsska har jag för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.