Heligheten

IMG_2162IMG_2158

IMG_2190     IMG_2193IMG_2176_instant IMG_2185 IMG_2187

Sammanfattningsvis. Du kom inte det innebär nog slutet på slutet. Men jag var ju kär så kanske förlåter Gud. Gud finns för dem som vill. Det är svårt att baka lussekatter utan att äta deg och göra lustiga figurer. Små fina julgranar blir hemskt futtiga på bild. Barn är underbara. Katter är underbara. Gubbar som fiser är inte. Skumglassar är fina fast äckliga. Vin ska drickas med måtta. Ingen snö. Kört för många bilar och handlat för många tröjor ätit för många biffar för många hundra år. Inte bra. Godnatt alla kära jag älskar er nästan alla. Vad innebär heligheten? Detta troligtvis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.