An explosion of love, beyond time and place

62501_instant

Benevolence  Notes

Bergamot, Almond, Aniseed, Orange Blossom, Jasmine, Lavender, Bourbon Vanilla, White Musk, Sugar

Fine ingredients such as bitter almond, orange blossom and bourbon vanilla were chosen for Benevolence. And where love plays its hand bittersweet notes shouldn’t be lacking. Marzipan-like bitter almonds are supported by sweet and warm vanilla aspects that convey the – always pleasant – capriciousness of love. The orange blossoms can be thought of as a bright sparkle to a romantic starry sky.

31350_instant

Kiss Me Intense  Notes

Heliotrope, vanilla, aniseed, almond, fresh cut hay.

70404_instant

Salt Caramel  Notes

caramel, sea salt, tonka bean, sandalwood

15293_instant

Explosions d’Emotions – Amour Nocturne  Notes

Cedar, milk accord, caramel, gun powder, orchid

Herre gud, inte konstigt att jag vill köpa parfym. Beställt dessa från USA idag. Kanske finns en ny favorit bland dessa. Om man får uppleva någonting som liknar beskrivningarna vore jag nöjd. Sett så många romatiska filmer att jag dör om jag inte hittar min Axel von Fersen snart.

axel-von-fersen_instant

En kommentar

  1. Detta med min parfymnäsa alltså. Inte EN av dessa heller passade mig. Jag har alltså bara hittat två dofter som jag kan tänka mig att ha: Acqua Di Parma Mandorlo, och den stannar inte på min kropp mer än en timme, och Yog Nog från Lush och den finns bara som tvål. Åh!!! Har beställt kanske 100 perfymprover från Lucky Scent i USA nu. Vad är det för fel på min näsa? Eller ska jag börja tillverka egen parfym, kanske är mitt stora livsprojekt…?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.