Fula pojkar älskar bättre

Titeln på Ann Jäderlunds nästa bok. Såhär står det: ”Ann Jäderlunds d j u p a  k ä r l e k  i n g e n är en pågående poetisk undersökning som inleddes för mer än tjugo år sedan. Det är en öppen, rörlig, smärtsam och vacker betraktelse över utsatthet, inre kärlek, brist och ensamhet. Snarare än att försöka fixera materialet görs porösa nedslag i olika människosituationer. Här finns ett mörker som reser sig. Och ett ljus, ensamvitt som själen.” Ser fram emot denna. På vägen hem såg jag en annan titel i antikvariatet i mitt kvarter: ”Fula pojkar älskar bättre”. Måste köpa boken imorgon, det är ett tecken. Det måste det vara. Dags att titta efter de fula pojkarna, hur nu det ska tolkas. Måste nog läsa boken först. Säkert är iallafall att fulla pojkar älskar sämre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.