Bortom temporär räddning

Det som gör oss gamla är inte antalet arga, sura, fula rynkor. Det som gör oss gamla är inställningen till det vi fått. Blindheten inför det som glittrar framför våra ögon. I slutändan handlar allt om valet mellan modet att älska och uppskatta det vi fått oavsett storlek och den smittsamt bittra sinnessjukdomen som otacksamhet, flykt och falskhet innebär. De som inte kan se gåvorna runt sig blir gamla och fula bortom teporära Botox- och narkotiska räddningskurer. Fula bittra elaka gubbar och kärringar föds inte så, de väljer den vägen, andra slutar aldrig stråla trots svårigheter. Orkar inte längre kasta mina vackraste pärlor på svin. Den skit du kastar tillbaka hamnar för alltid nu i skräpkorgen tillsammans med annat som slösar min tid. Kan inte längre jobba gratis på din begravningsbyrå. Vad ska jag med detta till? Vad ska någon med detta till?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.