Fattar du, noll komma noll aktier?!?

 

IMG_2691_instant

Gubbjäveln (nedklottrad på ett kvitto. man behöver BEVIS tänkte jag annars kanske man tror att man redan är död). Usch. 

Överhörde ett par i 30 års åldern. Lyssnade på dem kanske i 1 timma. Hur kan man undgå? Eller hur ska man annars få veta något om människor, bakom lyckliga Instagramkonton med TV4-filter? Satt ju ändå bara en meter ifrån, men det sket väl dom i.

Mannen verkade overkligt dum i huvudet. Jag tecknade såklart av honom, och usch så fånig vad såg hon hos honom, tänkte jag för mig själv medan olika glas champagne, vin och drinkar världsvant passerade deras bord. Dessa droger som gör oss människor så primitiva triviala, som tillfälligt får oss att känna oss fria, som en man jag kände sa ”jag behöver få tyst på mina röster” och det försökte han med i stort sett varje dag tills han hade skrämt bort allt friskt, vackert och levande omkring sig, inklusive sig själv. Men nu var det ju inte honom jag skulle berätta om… 

Den ultrakonservativa, lönnfeta, självgoda mannen vid bordet bredvid talade oavbrutet om att frun borde fatta bättre; eller är hon KOMMUNIST eller?!? Högt och tydligt förklarade han för henne – och mig också då – att OM mannen är VD och frun inte äger några aktier, alltså NOLL komma NOLL AKTIER, så fattar väl ALLA att hon inte har ett piss att säga till om!?! Och när denna fru, som tydligen inte ägde en enda aktie i hans ultrakonservativa aktiebolag, så kunde hon fan dra åt helvete tyckte han.

Ja, men FAN också tänkte jag och gick fram till lilla fru och viskande: – Jag  tänker att jag hoppas att du inte är ihop med den lilla man du har här, och då svarar hon:

– Men äsch, vi bor ihop!!! 

Ok, jag förstår precis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.