Vill alltid bada Leif GW när jag är stressad

    IMG_2777 IMG_2778 IMG_2779 IMG_2780

Några ljuskronor provosoriskt monterade. Tomtegubbarna fortsätter göra året-runt-tjänst här hos oss som straff för gammal ost. Svarta naglar som inte blev riktigt som jag ville denna gången. Ändå gick jag såklart till stans dyraste ”teknolog” (ja, de kallar sig så). Behöver kanske vara illojal och byta fast hon är ju så himla söt? Om inte annat av ekonomiska skäl. Och så min fantastiska flickas lilla känsliga teckning som hon gjorde för ett par år sedan hittade jag när jag rensade bland mitt pysselbråte (sopberg). Slängt fyra svarta sopsäckar nu. Imorgon bär jag upp lika många på vinden. Du förstår att min lägenhet numera är tom, det ekar ha-ha-ha! Det behövs verkligen franska prassliga faux silk gardiner som aldrig förr, det är ju bra för detta har jag skjutit upp i oändlighet utan konkret orsak. Men har iaf sålt fyra stora möbler sedan i julas (och burit ner dem själv med lite hjälp av några hjälpsamma män) och det är ju bra gjort av mig (man måste berömma sig själv med hög röst ofta). Möbler och jag… svår kombination. Ok jag har köpt ungefär lika många som jag sålde, fast mindre. Nu har vi bara tre sängar och två soffor. Behöver dock en snickare (en ashet manlig tack) som kan hjälpa mig snickra en inbyggd hylla eller kanske ännu hellre en walk-in-closet som vi gjorde i förra lägenheten med gamla spröjsade fönster och antik spegeldörr. Vi får se, måste ju hitta SNICKAREN först och där är vi väldigt kräsna… Ska också köpa ett konkurslager med klädhästar på hjul så är det klart sedan. Eller klart blir det nog aldrig och det som är själva poängen har jag förstått idag när jag studerat psykoanalytisk teori, utvecklingsteori och komplexa system så ögonen blöder. Otroligt intressant ämne. Naturligtvis vill jag då absolut börja med allt annat, tom bada katten Leif, som annars är ungefär det jobbigaste som finns eftersom han blir skitsur när man badar honom. Kvalificerad flykt kallas det skulle jag tro. Vilken karaktär han är denna Leif, men om det får jag berätta en annan gång. Han är döpt efter Leif GW så mycket kan jag säga dock.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.