Änglar kommer en dag när man slutat hoppas på dem

12615249_799136803547136_7617945000340994247_o

Plötsligt händer det. Ögonblicken i livet då man inser att man faktiskt äntligen är räddad ur den mardröm som pågått och livet spelas upp som i en upplösande filmscen. Jag hamnade där idag. Mitt i blötsnöovädret på väg på bussen för att hämta hem fyra magiskt vackra  rokokostolar från 1890-talet som jag fyndat på auktion, med feber. Det finns änglar som vakar över oss. En av dem – en man – körde hem våra stolar till vår dörr, samtidigt som en fantastiskt söt flicka kom fram och sa de sötaste sakerna jag hört om mig på länge. Jag tror på änglar, de kommer alltid en dag när man slutat hoppas på dem. Idag kom de. Så fint. Tack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.