She wanted it all

Screenshot 2016-02-02 01.18.11_instantScreenshot 2016-02-02 00.10.24_instant

Drömmer om botox i hela ansiktet och hjärnan, inte för rynkorna, utan för att slippa HUVUDVÄRK!!! Förstår inte varför detta huvud måste vara så sjukt. Kanske helt enkelt ska gå upp till min husläkare och säga till honom att ge mig botox i hela ansiktet så jag domnar av, gud så skönt det vore. Min husläkare, som är en fantastiskt ödmjuk fin man från grekland. Han skulle säkert ge mig det om jag frågade, men jag kan inte fråga.

Såg The Danish Girl igår, filmen om konstnärsparet Lili Elbe and Gerda Wegener. Gerda som gifte sig med med Einar som genomförde ett könsbyte från man-kvinna och blev Lili. För mig handlade filmen i första hand om kvinnlig sexualitet, längtan efter närhet och medberoende. Den svenska skådespelerskan Alicia Vikander som Gerda. Gerda Wegener 1920-talets Lady Gaga. The Guardian om Gerda: ”She loved makeup and fashion, and didn’t see why embracing these traditionally feminine things should make her any less strong. She wanted it all.”

Jag är för trött för att ha kapacitet att utveckla detta vidare just nu. Jag behöver sova, men jag sover alltid. Läste att det kan vara tecken på leukemi, såklart det också. Jag läser på nätet för mycket. Det finns för mycket skit där för att det ska vara nyttigt egentligen. Jag och ett par skor… Ja, verkligen. Tur är nog det. Du har ingen aning.

Screenshot 2016-02-02 01.05.04_instant Screenshot 2016-02-02 00.10.24_instant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.