Litervis med glitter som motgift mot svärtan

IMG_2834

IMG_2835IMG_2836 IMG_2837   Screenshot 2016-02-03 23.10.44_instant

Fick sittskor med posten idag. Stört omöjligt att ta en meter i dessa utan att riskera benbrott och då är jag very experienced. Får helt enkelt ta med rullator eller kanske käpp är lite mer chic om jag ska ha dessa på stan. Ja, ja vilka idioter är jag inte. Det finns andra med mig kanske en klen tröst. Det är glittret i människan som får hennes liv att bli lyckligt. Och det är papiljotterna som gör det lockigt. Jag tror att jag har litervis med glitter som motgift mot svärtan inom mig annars vore jag bruten i detta nu. Lyssnade på en horribel man som förespråkar något han kallar för neomaskulinitet idag, alltså något för män som är mycket osäkra på sin manlighet uppenbarligen. Deras partiprogram är enormt långt och mycket svårt att greppa om man inte vill utsätta sig för risken att få hjärnblödning pga idioti, därför går jag inte in på innehållet. Det skulle ju vara att göra reklam för fel parti så att säga. Idag har jag även fattat mod inför kommande utmaningar nästa vecka, försökt ta en drink och ja stickat såklart det är bra för det är ju ”kvinnogöra” enligt de neomaskulina (i övrigt var det finn fem fel på mig: stor, gammal >35 år, kaxig, högutbildad, otäckt icketäckt, kattkvinna, alltså inte en het catwoman utan en sådan med tolv eller tretton katter hemma…).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.