Man är bara djur

Screenshot 2016-02-06 11.31.28_instant Screenshot 2016-02-06 11.32.17_instant Screenshot 2016-02-06 11.32.40_instant

Vaknade idag och var arg. Jag är verkligen ARG. Så nu vann någon igen. Lika bra att annonsera. Man ska ju det har jag lärt mig på PR-kurs. Och att inte vara arg på skadedjur, det har jag lovat mig själv på nyårsafton. Men man är bara djur. Tur att jag kanske kommer äga dessa fina självporträtt snart. Hoppas för min skull. För djurens rätt. I samhället. Nu tar vi en Ipren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.