Tinder NOT!!!

IMG_2847 (1)Screenshot 2016-02-03 12.10.14_instant

Okej inser att jag är sen att testa detta, men har ju ändå varit i en längre relation så ganska naturligt får vi hoppas. Nu har jag provat. Dock endast i två dagar, sedan blev det outhärdligt.

Till exempel denna mannen, är ju sexig. Det kan ju alla heterosexuella kvinnor faktiskt se. Men hur många av oss skulle skicka en bild på vårt könsorgan till honom bara för att han gett oss en blick? Eller fråga om vi får sätta oss över hans ansikte och pressa oss mot honom? Eller kanske föreslå att få komma hem och knulla honom hårt? Efter tio min chatt. Inte jättemånga av oss, eller? Jag ska försöka inte formulera mig alltför skarpt nu, det kommer bli svårt. Har förstått att en del tycker att Tinder och andra mobil-dejting-appar underlättar för människor att hooka up, och att all kritik ska avvisas med sexualmoral. Jag köper inte det. Sex är underbart, men detta är något annat.

Efter ca 48 h på diverse dejtingappar så gav jag alltså upp ikväll efter ca 20 kukbilder och dubbelt så många ”kan-vi-ses-och-ligga-NU-inbjudningar”. Ok, om jag hade varit pank hade jag kanske kunnat byta lunch i utbyte mot sex ett par gånger, men frågan är hur jag mått efteråt? Det är som männen på allvar tänker att jag VILL ha en bild på deras kuk på min chat. Eller att jag faktiskt undrar hur lång den är eller vilken jävla bil han kör. Jo, det stämmer, det undrar jag ju faktiskt om vi börjar tala och han är verkar vara en intressant människa och vi sedan ses och han har ett härligt sätt, DÅ undrar jag naturligtvis detta. Men inte heller då förväntar jag mig någon kuk-statitstik. Attityden på Tinder verkar vara att det är fullkomligt rimligt att använda ligget som ett erbjudande isolerat från alla andra åtaganden och finesser? En märklig deal. Som om jag borde vara tacksam för jag ska få svälja en främmande mans sperma eller nästan kvävas av hans kuk i min mun osv? Jag förstår inte poängen. Inte alls. What´s in it for me?

Faktiskt så känns det lite som jag behöver kräkas över detta faktum nu. Jag misstänkte ju att män, inte bara vissa utan flertalet, ute på ”marknaden” kanske kunde ha vissa betenderelaterade problem kopplat till kvinnor (det räcker att titta två minuter på en mainstreem porr-film så förstår man det), men att det skulle vara så här jävla illa det trodde jag faktiskt inte. Kanske borde män sluta kolla på våldsrelaterad porr där vuxna män våldtar småflickor eller på andra sätt utnyttjar kvinnor som av olika skäl ger sig in i detta. Kanske behöver vi tala om detta nu!?!

Jag undrar vilken kvinna som tycker att det är härligt att gå från en suddig bild på en jävla köttig PÄNOSH till att få ett glas vin som hastigast till att bli rövknullad av en svettig jävla gris med tvättbrädemage och rakad pung, och sedan med största sannolikhet bli lämnad och sedan ghostad? Tydligen är det en del kvinnor som ändå gillar detta, eller var finns motorn i affärskonceptet? Kan det vara så att dessa appar är en täckmantel för prostitution? Jag är visserligen MINT CONDITION, men har ju ändå några år på nacken så att säga, hur vågar de gå på mig, jag kan ju teoretiskt vara åklagare med alla mina år i skolbänken. Sa det till någon av dem, och han försvann på en röd milisekund.

Vad ska vi göra? Vi är ju feminister och det finns det ju tydigen skäl för att vara. Men vad ska vi göra mer? Imorgon lovar jag publicera de strategier för feminism som Kakan Hermansson, Amie Bramme Sey m fl gav oss igår på STORAN. Men vad gör vi som gillar män, fast vägrar att gå med på detta respektlösa smärtsamt avtändande konceptet? Är män svin trots allt, ja det verkar så. Iallafall en stor del av dem som hänger på mobila dejtingappar på nätet. Usch, aldrig mer. Har loggat ut och raderat allt. Skönt. Men jag kan inte sova nu. Min dotter är 13 år. Och hon är inte en Knäckehäxa som jag… Det ska man inte behöva bli. OCH hallå sex är inte lite som att ta en halv special på fyllan.

Tinder NOT.

NOT Tinder.

IMG_2860

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.