Vad gör myndigheterna?

IMG_3004_instant IMG_3005_instant _ARC0534_instant

Jag och mamma var på loppis. Ute slask. Kanske är det mitt paradis loppisar. Så många döda. Saker utan sina vårdare. Hittade fantastiska näsdukar, små grytlappar som klänningar, påslakan, porslin men inget klädskåp 3×3 meter. Spacklat köksväggar och ätit god mat och vin. Insett att T Hilfiger har några plagg som är bra. ”Klassisk stil med cool twist” läser jag. Hm… Låter suspekt. Ringde piketpolisen som fiskade upp förvirrad drängdrogad attraktiv arabisk man (kan ha varit Ramy Essam) som irrade utanför min port. Han kunde inte stå, ramlade i snöslasket. Igen så vet jag att jag hatar just droger, finns anledning. Druckit en ny sträv kaffedrink som vi uppfunnit (dubbel expresso helst Kahls+en klick grädde+garnera med hårdrostade kaffebönor). Vintern är för lång. Vad gör myndigheterna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.